Conopida pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 3 oua
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Am rupt conopida buchetele si am pus-o la oparit in apa cu sare.

Cat conopida s-a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.

Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei.

Noi le-am servit simple, doar cu gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu conopida