Conopida pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 15 Noi 2013 | 10255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Spalam bine conopida si o rupem buchetele.

Punem apa cu sare intr-o oala iar cand incepe sa fiarba adaugam buchetelele de conopida si le lasam aprox 10 minute la fiert.

Le scoatem si le scurgem de apa, apoi le bagam sub un jet de apa rece si iar le scurgem.

Le punem intr-un bol si punem sare si piper dupa gust.

Batem ouale cu laptele si un praf de sare.

Se da fiecare buchetel prin faina si prin ou dupa care se pun in uleiul incins.

Se scot buchetelele pe un servetel pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane, invelita in cascaval