Conopida pane

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 22669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • usturoi pudra(optional)
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se desface conopida in buchetele, se spala apoi se lasa in apa usor sarata pt 10 minute dupa care se pune la fiert cu un praf de sare. Cand e gata se pune sa se scurga bine intr-o strecuratoare.

Din oua,faina,sare,piper si pudra de usturoi se prepara un aluat ca o smantana. Se trec buchetelele de conopida prin acest amestec si se prajesc in ulei pana devin aurii. Se pun pe hartie absorbanta sa eliminam surplusul de ulei si se servesc calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

FlyingRoo 1

21.04.2010, 19:55

Suna minunat si delicios insa daca nu te superi as numi-o snitel de conopida

Asta pentru ca panè se refera la metoda de acoperire cu pesmet.. Daca ar fi sa avem un cuvant in romana pentru asta (panè este frantuzesc) ar fi probabil impainit (breaded in engleza)

Oricum ar fi este o reteta minunta pentru vegetarieni si nu numai.

nadina73 1

21.04.2010, 20:05

sa sti ca nu te contrazic ai mare dreptate,asa e multumesc mult

babi5 1

18.11.2013, 17:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Jamila