Conopida pane cu iaurt

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 3354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri iaurt natur
  • 1/2 plic praf de copt
  • Sare
  • Piper
  • 100 ml ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane cu iaurt:

Se spala conopida, se taie bucatele si se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge si se paseaza cu furculita. Intr-un vas se bat ouale cu faina, iaurtul, praful de copt, sare si piper. Se mai adauga iaurt daca e necesar. Aluatul trebuie sa fie mai gros, sa nu se lipeasca la prajit. Se adauga in aluat conopida pasata. Se amesteca bine. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se ia cu lingura din compozitie si se pune in uleiul incins. Se prajesc pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta. Servim conopida alaturi de iaurt cu usturoi. Sper sa va placa. Pofta va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu cascaval