Conopidă pane de post - Crocantă și delicioasă

de Bucataras in Mancaruri de post, 20 Mar 2025 | 1342 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Astăzi vă prezentăm o rețeta senzațional de gustoasă de conopidă pane, în varianta de post. Iese crocantă, aromatizată, o bunătate pe care trebuie să o încercați și voi.
      Pentru această Conopidă pane de post - Crocantă și delicioasă, sunt necesare următoarele ingrediente: conopidă, făină, bere, pesmet panko, pătrunjel, usturoi, roșii.     

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Conopidă pane de post - Crocantă și delicioasă
      • 1 conopidă medie
      • 330 ml bere fără alcool
      • 160 g făină de grâu
      • 100 g pesmet panko
      • pătrunjel verde
      • praf de usturoi
      • sare, piper (după gust)
      • Sos usturoi:
      • 4 roșii cherry (coapte bine)
      • 4-5 căței de usturoi
      • 3-4 lg ulei de măsline
      • sare
      Portii: 20
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pane de post - Crocantă și delicioasă:

      Cum se prepara Conopida pane de post - Crocantă și delicioasă:

      Desfă conopida în buchețele mici. Toacă fin pătrunjelul. 

      Într-un bol, pune făina, sare, piper, praf de usturoi și amestecă ușor. Toarnă apoi treptat berea, amestecând continuu până obții un aluat omogen. Adaugă buchețelele de conopidă în această compoziție și tăvălește-le bine ca să se îmbrace în aluat.

      Într-un bol, pune pesmetul și amestecă-l cu pătrunjelul tocat.

      Pune la încins o tigaie cu ulei.

      Tăvălește fiecare buchețel de conopidă prin amestecul de pesmet, apoi pune-le pe toate la prăjit în uleiul încins.

      Rumenește-le bine pe fiecare parte, apoi scoate-le pe o farfurie tapetată cu hârtie de masă pentru a absorbi excesul de ulei.

      Pentru a pregăti sosul, ai nevoie de o cană înaltă și de un blender vertical.

      Pune cățeii de usturoi în cană, adaugă un praf de sare și ulei de măsline. Pasează bine cu ajutorul blenderului, apoi adaugă roșiile și pasează din nou până obții un sos fin.

      Servește conopida crocantă cu sosul de usturoi și bucură-te de o gustare senzațional de gustoasă.

      Încearcă și rețeta de Steak de conopidă cu sos chimichurri sau varianta delicioasă de Conopidă cu iaurt grecesc.

      Îți recomandăm și rețeta de Supă crema de conopidă, o mâncare cremoasă și plină de gust.

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pane de post - Crocantă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (4)

      MotanLaOale 1

      20.03.2025, 12:28

      mihaelar63 1

      20.03.2025, 15:15

      Imi lipseste dintre ce am preparat !!! Trebuie sa o prepar !!!

      Rocsi 1

      21.03.2025, 20:26

      Arata bine si cu sosul acela cred ca merge de minune!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

      ieri la 10:43

      Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

      pe 18.04 la 22:32

      Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

      pe 17.04 la 16:22

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Prajitura cu banane si ciocolata (de post)