Conservarea mararului

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 5807 vizualizari

 

Ador gustul mararului in sarmalute si in mancarea de fasole .
In fiecare an in luna mai adun mararul , acuma are aroma puternica .

 

INGREDIENTE

  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conservarea mararului:

Se aduna mararul , se spala si se taie marunt .

Portionam in pungi si il congelam .

O parte l-am pus intr-o tava si dupa ce  se usuca la loc intunecos , il pastrez in  borcsan cu capac in camara .

Este foarte bun la prepararea sosului de marar , ciorbe , supe , sarmalute si mancare de fasole .

Da preparatelor o savoare minunata .

TIPS-URI

1

Se poate pune in recipiente de plastic cu sare la congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Conservarea mararului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume pt.ciorba