Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

de Sidy in Pui, 23 Ian 2011 | 6604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  •  1 gogosar
  • 0,5 l bere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti:

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele parti.

Cand sunt gata fripte se scot pulpele pe o farfurie. In sosul ramas se caleste ceapa taiata marunt si gogosarul. Cand sunt moi punem berea si pulpele din nou in tigaie.Punem sare si piper. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic ,cat mai mult...
Copanele se servesc cu cartofi la cuptor cu parmezan si mancarica de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]