Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

de diaconta in Pui, 17 Apr 2011 | 10074 vizualizari

COMENTARII (142)

MVMih 1

19.04.2011, 11:35

Diaconta...ce sa inteleg!? De ceva timp cu avatarul asta...in loc de pofta la "copanele de pui cu cartofi si rozmarin" ramanem cu degetul in gura

gaby_duceag 1

19.04.2011, 12:27

RuxyRux 1

19.04.2011, 12:29

diaconta 1

19.04.2011, 19:31

MVMih sa-ntelegi ca's un fel de raspandac de pofte,de toate felurile ...ce zici,imi iese cat de cat?

Ina 1

20.04.2011, 08:49

" Ina si Costel ce zice? "
Costel zice ca e saptamana mare si suntem cuminti

horia 1

20.04.2011, 17:54

asta este mancarea mea preferata.imi place si cum ai prezentat-o.multumesc!

horia 1

20.04.2011, 17:55

p.s. mi-ai facut o poftaaaa!!!!!!!!!!!

diaconta 1

20.04.2011, 21:25

Bravo Ina ,asa si trebuie nu te lua dupa mine

diaconta 1

20.04.2011, 21:25

Horia,deci ti-am facut pofta cu pulpele mele

epurasha2bb 1

21.04.2011, 09:56

yummmy!

elena1988 1

21.04.2011, 10:11

diaconta 1

21.04.2011, 23:28

Roberta Elena multumesc

Sidy 1

08.10.2011, 08:05

Pina la urma tot...."carnita" e cea mai buna leguma....

diaconta 1

08.10.2011, 22:02

miha


19.04.2011, 00:08
Iubesc pulpele tale.
chiar asa Miha?
si acuma,sau numa' atunci?

diaconta 1

08.10.2011, 22:03

ce hlizeala pe cinste a fost la pulpele astea doar baietii au fost mai retinuti

diaconta 1

08.10.2011, 22:04

cris2711


17.04.2011, 15:41
io´s aia cu pulpele la vedere rad si ma tin de scaun sa nu cad ,esti mortala Gaby tu esti un pachet complet gatesti perfect ,ai umor de calitate si fara tine nu ar exista bucataras.ro
unde-i Gaby,sa se umfle-n pene

DIANA B 1

10.10.2011, 10:36

Si cu miere ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]