Copanele de pui cu vin la cuptor

de COSTEO in Pui, 1 Sep 2013 | 8471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 copanele
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • rozamarin
  • cimbru
  • 500 ml vin alb
  • 1 cescuta ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu vin la cuptor:

Copanele se  curata,se spala,si se cresteaza foarte bine,Preparam un amestec cu care vom freca fiecare bucata de pui.Amestecul se prepara din: condimente granulate,sare,piper,cimbru si rozmarin.

In crestaturile facute la copanele,punem niste bucati de usturoi,apoi frecam fiecare bucata de pui cu amestecul de condimente.

Ungem o tava cu ulei,asezam copanele una langa alta si se dau la cuptorul preincins la 170 grade,10-15 minute pe fiecare parte.ca sa se rumeneasca frumos.Dupa 30 minute adaugam vinul,si mai lasam 35-40 minute.Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida