Cordon bleu

de diaconta in Pui, 7 Dec 2011 | 9294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • felii de cascaval
  • felii de sunca
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri,apoi se bat cu ciocanul de snitele, ajutandu-ne de o folie alimentara ,pentru a nu se sfarâma.Se condimenteaza.

Pe felia de piept de pui asezam o felie de sunca,apoi o felie de cascaval.O îndoim si o închidem ca pe un plic.Daca este cazul o prindem cu scobitori.

Oul,faina si pesmetul le punem separat în câte un vas.

Dam snitelele astfel formate prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Incingem ulei într-o tigaie si le prajim pe ambele parti.Lasam focul mai mic pentru ca sa se prajeasca carnea.Sunt gata cand carnea este patrunsa si sunt rumenite frumos.

Le scoatem pe un prosop absorbant pentru a elimina excesul de ulei.

Eu le-am servit cu garnitura de orez,dar cred ca se potrivesc cu orice alt fel de garnitura. Poftă bună !!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui