Cordon bleu

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 5 Feb 2010 | 6729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • 3 feli sunca
  • 3 feli cascaval
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza.

Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini,iar apoi se ruleaza;daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea.

Pieptul se trece prin pesmet(sau faina),ou,pesmet si se pune in ulei incins si se prajeste la foc mediu(se intoarce pe toate partile sa nu ramana crud).Cand s-a rumenit se scoate pe o farfurie cu un servetel absorbant.

Se serveste alaturi de o salata sau muraturi(sau ce vreti voi).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de ciuperci