Cordon Bleu

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2013 | 15640 vizualizari

 

O bunatate care ne place !!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 5 felii de sunca
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 5-6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii ca la snitele.

Se bate si se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune o felie de sunca, cascaval , si se ruleaza.

Se da prin faina, ouale batute , pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate condimenta si cu praf de usturoi.

2

Se pot da frin fulgi de porumb macinati , in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branzeturi