Cordon Bleu

de gheorghitaanamaria in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2014 | 5619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • kaiser
  • cascaval
  • ou
  • faina
  • menta
  • boia iute si dulce
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Muschiul l-am taiat tip buzunar si l-am batut bine. L-am sarat si piperat si umplut cu kaizer si cascaval. L-am prins cu scobitori si l-am dat prin faina. L-am lasat la rece.

Am facut un amestec din: ou, faina, menta, boia iute si dulce, busuioc. subtiat cu airan, am dat bucatile de muschi de porc prin el si am prajit in baie de ulei incins.

TIPS-URI

1

Cordon Bleu se serveste cu cartofi aurii si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

23.09.2014, 20:20

subtiat...cu ce?

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:28

Super bun ... dar ce este airan ?

Rocsi 1

23.09.2014, 21:38

Bine ai venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu