Cordon bleu

de jolygina in Pui, 19 Iun 2010 | 7609 vizualizari

 

am facut o reteta foarte rapida,mai putin costisitoare si pe moment

 

INGREDIENTE

  • 300g parizer sau sunca de pui felii
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • 200g cascaval
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

taiem feliile de sunca sau parizar foarte subtiri,eu le-am luat gata taiate,cascavalul il taiem in fasii cam cat degetul de groase si le punem in centrul feliei de sunca si rulam ca pe o sarmaluta ,

dam acest rulou prin faina (sunca sau parizerul daca e proaspat este putin umed si se prinde faina imediat de el)

dupa care o dam prin ou si pesmet

le punem la prajit cam 2-3 min ,se prajesc foarte repede de aceea trebuie mai intai sa le facem pe toate si dupa, le prajim altfel riscam sa le ardem,

eu le-am facut si o garnitura de cartofi noi taiati cubulete si cu ketchup

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

nadina73 1

24.06.2010, 18:29

foarte bine arata 5 furcu

mihaelar63 1

28.06.2010, 09:17

5 furcu , ti-au iesit grozav de bine le pun la favorite

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu