Cordon bleu din piept de pui

de Oana in Pui, 24 Aug 2017 | 7799 vizualizari

 

Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de sunca
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa. Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust. Pune deasupra cate o felie de cascaval si o felie de sunca. Ruleaza usor carnea, avand grija sa nu se desfaca.

Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.
Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.
Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit. Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei

Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat