Cornulete

de Lau in Dulciuri, 31 Mai 2011 | 5300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 300 g bors
  • 100 m lulei
  • 1 cub de drojdie
  • 300 g zahar pudra
  • esenta de portocale
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • gem pentru umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

se desface drojdia in putina apa calduta

se cerne faina se face o gaura in mijloc se adauga drojdia ,oul,zaharul, un praf de sare, esenta, uleiul si se amesteca treptat. Se adauga si borsul si se framanta un aluat elastic

se lasa 30 min la odihnit

se intinde o foaie si se taie triunghiuri. Se adauga gem pe partea lata si se ruleaza

se da tava la cuptor pana capata o culoare aurie frumaosa

se pudreaza cu zahar pudra

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

mamaieelena 1

03.06.2011, 09:09

super cornulete

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 12:36

da inventiva mai esti.mai da si la altii

Lau 1

08.06.2011, 13:10

nina zaharul se pune si in compozitie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]