Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 42468 vizualizari

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:22

Ce imi plac cornuletele, mama mea le face cu gem, dar si cu rahat sunt foarte bune!

rivka 1

10.02.2010, 23:15

sunt sigura ca daca sunt facute cu untura sunt fff fragede, aluatul facut cu untura de porc iese intr-un fel anume, edrept.

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]