Cornulete cu bors

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Feb 2010 | 41791 vizualizari

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:22

Ce imi plac cornuletele, mama mea le face cu gem, dar si cu rahat sunt foarte bune!

rivka 1

10.02.2010, 23:15

sunt sigura ca daca sunt facute cu untura sunt fff fragede, aluatul facut cu untura de porc iese intr-un fel anume, edrept.

ionela2682 1

11.02.2010, 09:14

da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!

Teo 1

11.02.2010, 22:46

tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;

ionela2682 1

12.02.2010, 15:50

interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert felii olandeze- Prajitura frageda cu gem de caise