Cornulete cu nuca si dulceata

de Dea_Dea in Dulciuri, 20 Mar 2014 | 4329 vizualizari

 

Cand n-are omul de lucru isi face :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 3-4 linguri dulceata de prune
  • 3-4 linguri de nuca macinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca si dulceata:

Aluatul se intinde foaie si se taie in patratele.

Se pune nuca amestecata cu dulceata si se ruleaza patratelele pe diagonala.

Se pun cornuletele in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.


TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca si dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede