Cornulete din aluat in foi

de anisoara in Dulciuri, 13 Iun 2010 | 21751 vizualizari

 

Ca umplutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure , nuci pisate cu stafide , halvaua, bucati de ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase amestecat cu nuca pisata.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de aluat in foi
  • 250 gr.bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete din aluat in foi:

Mod de preparare :

Aici veti gasi   reteta de preparare a aluatului in foi :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasat( asa nu se infoaie aluatul tare la copt). Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in triunghiuri . Pe fiecare bucatica de triunghi se adauga cate putina umplutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tava unsa putin, se ung cu un amestec din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albine incalzita cu putina apa calduta.
Dupa preferinta se presara cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete din aluat in foi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]