Cornulete fragede cu rahat

de Criss in Prajituri, 8 Iul 2014 | 10563 vizualizari

 

O reteta simpla ce imi aminteste de deserturile copilariei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 550 g faina
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g unt
  • 3 linguri smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 1 plic si jumatate praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 g rahat asortat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul pudra. Se adauga untul moale, galbenusul de ou si smantana si se framanta un aluat destul de moale si matasos care nu se lipeste de maini. Aluatul se imparte in 4 bile egale, care se intind sub forma de cerc si se decupeaza triunghiuri aproximativ egale. Pe fiecare triunghi se pune cate o bucata de rahat si se ruleaza dinspre exterior spre interior formandu-se cornulete. Se coc in tava tapetata cu hartie de copt pana cand devin usor aurii pe margine. Nu trebuie lasate prea mult pentru ca se usuca si devin tari. Cand sunt gata, se scot si se tavalesc prin zahar pudra, apoi se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu gem