Cornulete in 2 culori

de Lau in Dulciuri, 3 Feb 2011 | 8372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 25g drojdie
  • 3 linguri faina+1 kg pentru coca
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta de rom
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete in 2 culori:

Se amesteca totul si se lasa la dospit, se amesteca cu 500g faina. Coca rezultata se imparte in 2. In prima bucata se pun 225 g faina si 5 plicuri zahar vanilat, se framanta coca. In a 2 bucata se pun 2 linguri cacao, 200g faina, 1 fiola esenta de rom.

Se intinde o foaie alba si una de cacao foarte subtiri,  se suprapun si se taie un forma de triunghiuri, se umplu dupa preferinta, se ruleaza de la partea lata spre cea subtire.

Se face un sirop din apa si zahar, cornulete scoase se dau prin sirop si dupa aia prin zahar pudra sau nuca macinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dulceata si nuci