Cornulete insiropate

de Bucataras in Prajituri, 28 Apr 2009 | 9413 vizualizari

 

Gogosica maimutica, zisa si Maimutica gogosica, ne-a trimis si a doua reteta.

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 3 oua
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • drojdie un cubulet
  • 2 plicuri praf de copt
  • 4 linguri zahar
  • 1 kg faina
  • Sirop:
  • 250 gr zahar
  • 250 ml apa
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete insiropate:

Aluatul se lasa 1 ora la dospit. In jumatate de coca se poate pune cacao. Dupa ce s-au copt, cornuletele se scufunda o data in siropul fierbinte, dupa care se tavalesc prin nuca (zahar, nuca de cocos).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete insiropate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu bors