Cornulete pufoase ( aperitiv)

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2013 | 11398 vizualizari

 

n-am mancat in viata mea cornulete mai pufoase ca astea...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 3 linguri cu varf de margarina Rama
  • 10 linguri de ulei
  • 550 ml lapte
  • 2 cuburi de drojdie
  • 1 ou pentru uns+cascaval afumat Delaco (ras)+sare dupa gustmac si susan
  • branza telemea (pentru umplut)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete pufoase ( aperitiv):

Se amesteca toate ingredientele timp de 10 minute cu mixerul la viteza foarte mare. Aluatul se imparte in 6 parti egale. Intindem fiecare parte in foaie subtire, pe care o impartim in 12.

Asezam branza pe fiecare bucatica de aluat, vezi foto, si rulam cornuletele. Le asezam in tava, pe hartie de copt avand grija sa lasam suficient loc intre ele pentru ca vor creste mult in timpul coacerii.

Se ung cu ou, se presara cascaval ras deasupra, sare,mac si susan.

TIPS-URI

1

se servesc cu lapte sau cu suc de rosii.

2

raman pufoase pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete pufoase ( aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaela76 1

19.05.2013, 21:01

Nu pot inlocui margarina rama cu orice alta margarina?Iar drojdia nu o pot inlocui cu drojdie uscata?

Valclaudia 1

20.05.2013, 17:59

Mihaela, probabil ca poti inlocui cu ce doresti. Eu am enumerat ingredientele folosite de mine.

Aurelia 07_07 1

10.12.2019, 15:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci