Cornulete surpriza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2014 | 8220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 200 ml ulei
  • 400 ml lapte cald
  • 1lg zahar
  • 1lg sare
  • 100 gr cascaval
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr sunca
  • ciuperci
  • ceapa
  • 1 ou
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete surpriza:

            Se face o maia din putin lapte caldut,zahar,drojdie,un praf de sare si putina faina.Cand a crescut adaugam restu de faina si  de ingrediente si framantam bine aluatul.Se lasa sa creasca.

            Se intinde o foaie subtire,se fac patrate si se taie in doua si rezulta triunghiuri pe care le umplem pe rand cu sunca,cascaval ras,ceapa fidelute si ciuperci,rulam cornuletul si capetele le unim si  le rasucim ca pe sireturi si le bagam unul sub celalalt.Le punem in tava de la cuptor pe o foaie de copt,le ungem cu un ou si le dam la foc potrivit pana se rumenesc.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

11.07.2014, 09:19

arata tare bine

mamaieelena 1

11.07.2014, 13:14

mirela0911 1

13.07.2014, 13:50

imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasteis de Bachalau (chiftele de cod)