By miha, le-am vazut le-am placut si le-am facut :)).
Faina o cernem intr-un castron,facem o gaura in mijloc si adaugam oul,uleiul,otetul si sarea,framantam adaugand treptat apa calduta,pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.
Aluatul obtinut se intinde in foaie subtire si rotunda,se unge cu untul la temperatura camerei,taiem foaia in 8 segmente de cerc egale intre ele,lasand mijlcoul netaiat.
Fiecare segment se intoarce peste cerc din mijlocul foii,lipindule,orndinea se intoarce si se face succesiv numai din pozitiiile opuse,fata in fata.
Se acopera coca si se da la frigider 2 ore.
Se intinde cu succitorul o foaie pe care o impaturim in 3 pe lungime si apoi inca o data latime in 3.
Se intinde din nou in foaie subtire dreptunghiulara.
Taiem foaia in 2 pe lungime apoi fiecare parte o taiem in triunghiuri.
Pe fiecare triunghi punem cate 1 patratel de ciocolata.
Rulam de la baza la varf, le asezam in tava si le ungem cu galenusul amestecat cu laptele.