Cornuri cu rahat

de Bunica in Dulciuri, 9 Apr 2009 | 10965 vizualizari

 

Cornuri pufoase si gustoase pentru adulti si copii. Umplutura poate fi ,dupa preferinta cu: branza, gem, rahat sau marmelada.

 

INGREDIENTE

  • 500ml. lapte,
  • 8-10linguri zahar,
  • 4 linguri de margarina
  • un cubulet de drojdie,
  • arome,
  • faina cat cuprinde (pentru o coca potrivit de tare).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu rahat:

Se framanta si se lasa la dospit 1 ora. Se imparte coca in 4, iar fiecare parte se intinde cu sucitorul, daca se poate sub forma rotunda. Se taie in 8 triunghiuri, se pune umplutura, se pun in tava si de pun la copt la foc potrivit. Daca vreti sa fie mai aspectuase le ungeti cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu rahat