Cornuri cu salam italian

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2015 | 10011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg de zahat
  • un praf de sare
  • un pl drojdie uscata
  • 100 gr salam italian
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam italian:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de salam italian , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu salam italian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MOKUSKA 1

06.01.2015, 10:25

ce frumuseti

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:24

yammy

mirela0911 1

08.01.2015, 13:52

As lua vreo 2-3 bucati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si carnaciori