Cornuri cu şuncă

de botcrina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2012 | 4604 vizualizari

 

Pentru această reţetă se pot folosi şi alte umpluturi: şuncă de casă, carne tocată sau parizer.

 

INGREDIENTE

Aluatul

  • 500 g făină
  • 250 g margarină
  • 2 linguri untură
  • 2 gălbenuşuri
  • 1  cubuleţ drojdie
  • smântănă cât cuprinde
  • puţină sare

Umplutura

  • şuncă
  • 2 albuşuri
  • sare, piper după gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu şuncă:

.

Dizolvăm drojdia în puţină smântână, după care o lăsăm să crească circa 10 minute.

Amestecăm margarina, untura, făina,sarea, gălbenuşurile, drojdia şi smântăna. Facem un aluat potrivit, pe care il lăsăm  să crească circa 30 de minute.

Întindem aluatul astfel încăt să aibă un  deget grosime, apoi îl tăiem cubuleţe.

Preparăm umplutura din şuncă măcinată, albuşurile de ou, sare şi piper.

Punem umplutura în cornuri şi rulăm.

Când sunt aproape gata, scoatem tava din cuptor şi răzuim brânză deasupra, apoi le mai coacem câteva minute.

Poftă bună!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu şuncă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

05.03.2012, 10:26

Doua pentru sufletul meu

MotanLaOale 1

05.03.2012, 11:41

botcrina 1

05.03.2012, 16:23

multumesc tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]