Cornuri foietaj cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 4009 vizualizari

 

rapide si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 1 cutie branza Delaco "Ceva Fin"
  • cascaval ras
  • cascaval feliat (2 felii)
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri foietaj cu Ceva Fin:

Impartim aluatul foietaj, dupa marimea dorita, taindu-l cu un pinten.

In functie de marimea cornurilor taiem cascavalul feliat in bucati potrivite.

Asezam cate o bucata de cascaval feliat, apoi una-doua lingurite crema de branza Ceva Fin, tot in functie de marimea cornurilor si rulam aluatul, in forma de cornulete.

Le asezam pe hartie de copt, presaram cascaval ras si sare dupa gust, apoi dam tava la copt la temperatura medie pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri foietaj cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]