Cornuri fragede cu rahat

de iry-gabriela in Dulciuri, 17 Feb 2012 | 5204 vizualizari

 

....aluatul pentru aceste cornuri l-am facut de 2 zile,dar pentru ca am avut niste zile mai incarcate nu am avut timp sa il mai folosesc si mi-a fost teama ca nu o sa mai fie bun....dar surpriza pentru mine au iesit mai fragede , decat cele care le-am facut cu magiun....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 pachet margarina,
  • 1/2 cub drojdie,
  • 1/2 cana bors,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat si zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri fragede cu rahat:

din margarina,bors,drojdie,ulei si faina am facut un aluat usor de modelat care de obicei se lasa la frigider o ora,dar eu dupa cum v-am spus l-am lasat 2 zile din lipsa de timp.    

sper sa imi fie iertata greseala ca nu am respectat timpul . 

din acest aluat am facut 9 cornuri mai mari care le-am umplut cu rahat si le-am pus cate trei la cuptor intr-o forma de staniol.    

le-am lasat 30 de minuta dupa care le-am scos si le-am pudrat cu zahar pudra  si le-am servit cu un pahar de suc de mere care mie imi place foarte mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]