Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 4569 vizualizari

COMENTARII (33)

Rocsi 1

15.05.2011, 21:47

am vazut o reteta asemanatoare in cartea de aperitive ce a aparut vineri cu ziarul adevarul..acolo scria sa o intinzi si impaturesti de vreo 5-6 ori si de fiecare data sa o tii la rece..oricum arata tare bine cornurile

LUK 1

15.05.2011, 22:33

super

Lau 1

16.05.2011, 08:18

bunee

divainbucatarie 1

16.05.2011, 09:03

ionela2682 1

16.05.2011, 09:36

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:46

lilik 1

16.05.2011, 15:12

super

ionela2682 1

16.05.2011, 15:26

Mersi fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas