Cornuri pufoase

de rena in Dulciuri, 11 Noi 2013 | 13595 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500gr.faina
  • 20gr.drojdie
  • 100ml.lapte
  • 2 oua (un ou pt.uns deasupra la cornuri)
  • 80gr.zahar,sare
  • coaja de lamaie rasa

Umplutura:

  • 4 mere
  • 50gr.zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 25gr.unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pufoase:

Umplutura o facem inainte de a face aluatul .Dam merele pe razatoare si le punem impreuna cu zaharul la calit,se adauga untul si se lasa pina scade zeama,la sfirsit punem zaharul vanilat si o lasam la racit.

Aluatul il preparam astfel: faina se pune intr-un vas .

Punem drojdia dizolvata in 50gr. de lapte caldut.

Separat amestecam zaharul cu laptele ,oul,sarea,coaja de lamaie.

Se amesteca usor ,apoi punem untul topit.

Se framinta bine si lasam la dospit 20 de minute.

Impartim aluatul in parti egale,ungem masa cu ulei si intindem aluatul,taiem in fisi punem merele si rulam,le punem intr-o tava tapetata cu hartie,le dam cu oul batut si le coacem pine prinde o culoare aurie.

Dupa ce s-au racit un pic pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pufoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 800 lei
2799.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (10)

Rocsi 1

12.11.2013, 11:32

Foarte bune

diaconta 1

12.11.2013, 15:36

foarte bune trebuie sa fie

nadea68 1

12.11.2013, 16:58

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem si alune