Cornuri pufoase

de cristinutanicolita in Dulciuri, 13 Mai 2014 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri miere
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 25 g unt
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 250 g unt +1 lingura faina
  • cuburi de ciocolata
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pufoase:

Am omogenizat faina cu drojdia, sarea ,coaja de lamaie si mierea apoi am adaugat laptele caldut amestecat cu untul. Se lasa la crecut 20 min. Intre timp se omogenizeaza faina cu untul.

Dupa ce a crescut alauatul se imparte in 3 ; fiecare bila se intinde se unge cu untul se impacheteaza si se lasa la rece 30 min. Aceasta operatiune se repeta de 3 ori.

Aluatul se intinde in forma de cerc si se taie triunghiuri (8) se pune cubul de ciocolata si se ruleaza de la baza la varf. Se ung cu galabenus si se coc la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pufoase" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de cornuri pufoase cu gem sau cu nuca si cacao cu aluat de casa