Coronita cu ciocolata

de lacrimioara in Prajituri, 25 Noi 2011 | 3217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciocolata menaj  (eu am pus de lapte ca nu am avut menaj),
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 6 oua,
  • 8 linguri lapte,
  • 500g faina,
  • 1 pliculet praf de copt,
  • 1 pliculet zahar  vanilat,
  • putina sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul bine bine ,se adauga sarea,zaharul vanilat,ouale unul cate unul,faina amestecata cu praful de copt si laptele putin cate putin.

Radem jumatate din ciocolata si o  incorporam in aluat .

Cealalta jumatate o rupem bucatele si o amestecam in aluat.

Se toarna aluatul intr-o forma rotunda cu gaura in mijloc  sau forma de tort si dam la copt o ora.

Se probeaza cu scobitoarea.

Cand se raceste se pudraza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Cris2711 1

26.11.2011, 11:30

arata foarte bine si ce buna este

MIUTA 1

26.11.2011, 20:34

Foarte buna

mirela0911 1

27.11.2011, 13:12

tare buna mai e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu ciocolata, stafide si scortisoara