Coronita de miel cu legume

de ianculubita in Oaie, 25 Apr 2013 | 5846 vizualizari

 

Imi place mielul gatit in orice mod;din pacate in acest an,nu-mi voi permite sa cumpar mai mult de 1-2kg!!! mai ales,ca nu am voie carne!!! daca mai e cineva in situatia mea,va recomand o reteta ieftina,usor de facut si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel netaiate
  • 1plic de condimente speciale pentru miel
  • 500ml vin rosu
  • 1capatana de usturoi
  • salvie
  • rozmarin
  • 50ml ulei de masline
  • legume de orice fel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de miel cu legume:

Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest amestec,acoperim vasul si-l tinem la frigider pana a doua zi.

Legumele curatate,spalate,taiate in cuburi mai mari,eu am folosit morcovi,cartofi,dovlecel,fenicul,ciuperci;intr-o tava,punem costitele vertical legate cu ata alimentara,in mijloc punem legumele si pe langa costite ce a mai ramas, frunze de salvie si o ramura de rozmarin,cine nu are poate folosi si pudra,rasturnam baitul de la marinat,acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor la foc mic1h

Se serveste costita taiata,cu legume si salata verde.

TIPS-URI

1

legumele nu se mai condimenteaza pentru ca-si ia tot ce au nevoie de la baitul costitelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de miel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi