Costite afumate cu bere, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 7 Noi 2016 | 7532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g costita afumata;
  • un morcov mare;
  • un ardei gogosar;
  • un ardei bulgaresc;
  • o ceapa;
  • o capatana de usturoi;
  • 3 rosii;
  • un pahar cu bere neagra;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu bere, la cuptor:

  • Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
  • Costita se taie in bucati mai mici.
  • Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
  • Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
  • Se mai lasa 45 mine la cuptor.
  • La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
  • Se serveste cu piure de cartofi.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor