Costite afumate cu cartofi la cuptor

de Ancutsa in Porc, 24 Iun 2016 | 3368 vizualizari

 

Ador costitele, mai ales daca sunt afumate, alaturi de cartofi la cuptor. Pentru o tusa finala, presar si cascaval ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite afumate;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 3-4 pahare de apa;
  • 1-2 pahare cu ulei;
  • 4 cartofi;
  • 1 morcov;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
  • 100 g cascaval ras.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu cartofi la cuptor:

Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).

Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.

Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin.

Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).

Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.

 

Portii: 4

Timp: cam 50min

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc afumata pe pat de legume