Cosulete cu branza, sunca si masline

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 6195 vizualizari

 

Merg asa de bine caldute, alaturi de un iaurt. Ce mai, ar fi fost bune pentru maine, "pachetelul vesel" pentru servici sau scoala, dar na ..... nu o sa mai am ce pune!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie crema telemea 175 g
  • 1 cutie branza Fagaras 175 g
  • 3 felii muschi file
  • 5-6 masline negre
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • aluat foetaj
  • ou pt uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza, sunca si masline:

Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt.

Se intinde aluatul de foetaj si se taie patratele, astfel incat sa se poata imbraca formele de briose. Se ia fiecare patratel si se aseaza in formele de briose, unse cu unt, cu grija sa nu se rupa, apoi se umple cu branza. Se unge cu oul batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt cca 15-20 minute, pana se inrosesc usor deasupra. Se servesc de preferat caldute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Crema de telemea fiind sarata nu am mai adaugat sare deloc in compozitie.

2

Cine prefera poate adauga putin marar in crema de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza, sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa