Pentru cosulete :
Prepararea cosuletelor : Untul rece,taiat cubulete se amesteca cu restul ingrediantelor pana ce se formeaza aluatul pentru cosulete .Se lasa la rece la frigider cel putin 3 ore (cu cat sta mai mult cu atat cosuletele vor fi mai fragede) . Se imparte coca in doua si se intinde cate o foaie groasa cam de 3-4 mm . Cu ajutorul unui pahar se decupeaza cercuri pe foaia de aluat.Se pun cercurile in forme si se modeleaza bine .Cu o furculita se inteapa putin aluatul pe fundul formei pentru a nu se umfla la cuptor. Se baga la cuptor pentru 20-25 de min, la foc mic pana ce se rumenesc. Cand sunt gata,se scot din forme si se lasa la racit.
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj.Feliile de piersici si kiwi se taie bucatele mici.Gelatina se prepara dupa cum este specificat pe ambalaj,eu insa am preparat-o cu siropul de la piersici si ce a mai trebuit am completat cu apa.Cat este budinca,calda se pune cate o lingura din ea in fiecare cosulet. Se pun peste budinca bucatele de fructe si deasupra, cate o lingurita de gelatina calda . Se lasa pana ce gelatina s-a intarit apoi se servesc.
Pofta buna !