-Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme  rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o  gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
-Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.
-Batem  albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile  formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem  cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si  bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
-Din cand in cand deschidem  usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca  sa nu se umfle prea tare in mijloc.
-Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
-Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.
-Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde.
-E minunat atat la gust cat si la aspect!
1
Se pot umple cu ce salata doriti.