Cosulete de primavara

de diana_k in Prajituri, 19 Mar 2010 | 6654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj 800g.
  • 200g ciocolata alba
  • 200ml frisca
  • 250g mascarpone.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de primavara:

Foietajul se lasa la temperatura cameri pt a se dezgheta.

Pe masa presarata cu faina se desface aluatul si se imparte in patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Se aseaza cu grija in forma de muffins, se inteapa usor cui furculita si se introduce in cuptorul incalzit.

Sunt coapte cand devin aurii pe margini si au crescut suficient. Se scot din forma si se lasa la racit.

Pt crema topim ciocolata cu frisca la foc mic si o lasam la rece cel putin o ora.Se mixaza bine pana devine o crema spumoasa apoi se incorporeaza si crema de mascarpone se amesteca bine si se umplu cosuletele cu ea, se orneaza dupa gust.

Din acesta reteta au iesit 3 tavi a cate 12 cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Anastasia 1

20.03.2010, 09:47

Yyyyyyyyyyaaaaaaamiiiiiiiii, i-mi plce cum arata , bravo Diana

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:06

place

brunetica 1

06.11.2011, 15:45

super si foarte usor, incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci