Cosulete de primavara

de diana_k in Prajituri, 19 Mar 2010 | 6230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj 800g.
  • 200g ciocolata alba
  • 200ml frisca
  • 250g mascarpone.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de primavara:

Foietajul se lasa la temperatura cameri pt a se dezgheta.

Pe masa presarata cu faina se desface aluatul si se imparte in patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Se aseaza cu grija in forma de muffins, se inteapa usor cui furculita si se introduce in cuptorul incalzit.

Sunt coapte cand devin aurii pe margini si au crescut suficient. Se scot din forma si se lasa la racit.

Pt crema topim ciocolata cu frisca la foc mic si o lasam la rece cel putin o ora.Se mixaza bine pana devine o crema spumoasa apoi se incorporeaza si crema de mascarpone se amesteca bine si se umplu cosuletele cu ea, se orneaza dupa gust.

Din acesta reteta au iesit 3 tavi a cate 12 cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Anastasia 1

20.03.2010, 09:47

Yyyyyyyyyyaaaaaaamiiiiiiiii, i-mi plce cum arata , bravo Diana

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:06

place

brunetica 1

06.11.2011, 15:45

super si foarte usor, incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Para fondanta in rochie crocanta