Cotlet de porc cu os la cuptor!

de Panacris in Porc, 19 Iun 2013 | 10573 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

19.06.2013, 20:35

Mancare adevarata!

ralu_ca 1

19.06.2013, 20:36

fb

portiadelumina 1

19.06.2013, 20:38

Şi cu ciupercuţe Să vin cu murături, cu mămăligă ori cu vreun vin bun? Super!

Valclaudia 1

19.06.2013, 20:39

Crisule, cand trece Cleme pe-aici, da-i si portia mea, te rog! Mie o ciupercuta doar! Nu uiti, da?

mena29 1

19.06.2013, 20:41

Rocsi 1

19.06.2013, 20:43

Bine de tot arata

Panacris 1

19.06.2013, 20:49

Nu știu cât de bine arată pentru unii, dar garantez pentru gustul demențial

Alexandra Elena 1

19.06.2013, 20:51

suuuuppppeeerrrr

- Andreea - 1

19.06.2013, 20:55

Vreau si euuuuuuuuuuuu

laura_n 1

19.06.2013, 21:03

excelenta alegere

Tabita _ 1

19.06.2013, 21:10

.-bd

simona72 1

19.06.2013, 21:25

Bune mai sunt!!!

Constelatialeu 1

19.06.2013, 21:33

Acum sunt satula,dar pot sa salivez...

Merisor 1

19.06.2013, 21:34

Bunica 1

19.06.2013, 22:20

Ce rumenite!

adry88 1

19.06.2013, 22:24

tare bune

Bya Ralu 1

19.06.2013, 22:42

hmmm bun

iry-gabriela 1

19.06.2013, 23:05

place!

Geanina87 1

19.06.2013, 23:07

O bunatate

Panacris 1

20.06.2013, 07:45

Muluţumesc pentru aprecieri, Bucătăraşi!

_Alina_ 1

20.06.2013, 11:43

babi5 1

23.12.2013, 07:39

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 07:52

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai