Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor

de mirela0911 in Porc, 9 Ian 2011 | 6108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlete de porc
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • ardei iute
  • sare, piper
  • 5 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor:

Se curata si se spala legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, pastarnacul si telina se taie cubulete. Se pune intr-o cratita uleiul la incins dupa care se adauga morcovii si se calesc pana se coloreaza uleiul de la ei. Se adauga restul de legume, se mai lasa putin, dupa care se toarna amestecul intr-o tava si se intinde peste tot.

Cotlete se spala si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se aseaza in tava peste legume, se pune apa sa le acopere bine si se da la cuptor la foc potrivit. Trebuie sa stea la cuptor in jur de 2 ore. Daca scade apa, se mai adauga. Inainte cu o jumatate de ora de a fi gata se adauga usturoiul taiat feliute si ardeiul iute. 

Se serveste cu pireu de cartofi si muratura.

TIPS-URI

1

Cotletele nu se bat.

2

Usturoiul si ardeiul iute se pune in cantitatea dorita.

3

Apa se adauga la carne atata cat sos doriti la ea. Sosul este delicios. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet