Cotlet de porc cu sos, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 11 Aug 2016 | 10641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc;
  • o capatana de usturoi;
  • un pahar cu vin;
  • un pahar cu apa;
  • 2 linguri bulion;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare;
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos, la cuptor:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider.

Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita.

Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute  (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent.

Usturoiul se curata, se zdrobeste cu lama unui cutit si se pune peste carne, apoi se presara cimbru uscat.

Se adauga vinul si apa, apoi se baga la cuptor, 50-60min.

Se mai intorc din cand in cand cotletele si se stropesc cu sos.

Cand este aproape gata, se adauga bulionul si se amesteca.

Se mai lasa 10-15 min in cuptor.

Merge de minune cu piure de cartofi si salata de vara.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]