Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii

de vio_dreams in Porc, 28 Feb 2013 | 8249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet porc cca 1,5 kg
  • 2 rodii
  • 200 ml apa
  • 1 plic piper verde
  • 1 lingura usturoi granulat
  • praf sare dupa gust
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii:

Strivim usor piperul verde si il amestecam cu praful de usturoi si  sarea. Frecam bine cotletul cu acest amestec si il impachetam in folie de aluminiu.

 Punem cotletul in tava si turnam apa, astfel  incat sa ajunga cam pana la jumatatea lui. Punem cotletul la cuptor pana ce scade toata apa, apoi scoatem cotletul din folie. 

Scoatem  semintele  de rodie si le punem intr-un vas. Acoperim cu apa si dam in cateva clocote. Pasam bine, pentru a-si lasa tot sucul, apoi strecuram. Punem  sucul rezultat inapoi in vas,  adaugam otetul balsamic si mierea, apoi  punem pe foc pana capata consistent unui sos. 

 Ungem cotletul cu jumatate din sosul de rodii si il introducem in cuptor  inca 15-20 minute. 

Il acoperim cu folie de aluminiu si il lasam sa se odihneasca cateva minute pentru a-si lasa aromele. 

Taiem felii si servim cu sosul de rodii ramas.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]