Cotlet de porc in sos balsamic

de rena in Porc, 13 Ian 2014 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne porc cca 2 kg.
  • usturoi
  • sare,piper,oregano
  • condiment pentru gratar
  • ulei de masline
  • 200gr.balsamic
  • 100gr. vin rosu
  • 1 lingura de mustar
  • o lamaie
  • 1 lingurita miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos balsamic:

Luam bucata de carne o intepam cu cutitul si bagam usturoiul taiat fasii groase.

Intr-o farfurie amestecam sarea, piperul,oregano si condimentul de gratar si ungem toata carnea.

Luam o bucata de plasa, sau cu sfoara de bucatarie, si legam bine bucata de carne sa-i dam forma unui sul

Intr-un pahar punem balsamicul,vinul,zeama de lamaie,mustarul,uleiul,mierea de albine si putina apa .Batem bine si turnam pe deasupra la sulul de carne.

Bagam la cuptor si  lasam sa se rumeneasca.

Servim cu orez sau cartofi .

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci