Cotlet de porc la tigaie

de divainbucatarie in Porc, 9 Feb 2011 | 7068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete dezosate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei pentru prajit – cat sa acopere fundul tavii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tigaie:

Spalam carnea si o uscam cu un servet de bucatarie, apoi o condimentam cu sare, piper, cimbru. Tigaia cu ulei o lasam sa se incinga pe foc. Punem cotletele in uleiul fierbinte si il rumenim pe ambele parti, nu foarte mult timp pentru a nu se usca.

Putem pune putin unt cu usturoi pe cotlet. Il servim imediat cu garnitura de orez, brocoli, sau cartofi si cu o salata verde. Va propun sa beti un pahar de vin rosu, merge perfect cu cotletul acesta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]