Cotlet de porc pe pat de ceapa

de Panacris in Porc, 6 Mar 2012 | 7222 vizualizari

 

Cotlet de porc, ceapa si cartofi o combinatie delicioasa la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 bucati
  • ceapa galbena 4 bucati
  • cartofi rosii 8 bucati
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • vin alb demisec
  • mustar cu seminte
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • usturoi 3 catei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ceapa:

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele peste ceapa si se dau la cuptor la foc iute cca. 15 minute, intorcandu-se pe fiecare parte. Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza peste carne. Se asezoneaza cu sare, piper si boia. Se toarna vinul peste amestecul de mai sus, usturoiul maruntit si se lasa la cuptor cca. 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

07.03.2012, 12:58

Vai ce bunatate de reteta

MIUTA 1

07.03.2012, 14:31

Cred ca a fost delicioasa mancarea super idee

babi5 1

12.06.2013, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]