Cotlet de porc pe pat de ceapa

de Panacris in Porc, 6 Mar 2012 | 7026 vizualizari

 

Cotlet de porc, ceapa si cartofi o combinatie delicioasa la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 bucati
  • ceapa galbena 4 bucati
  • cartofi rosii 8 bucati
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • vin alb demisec
  • mustar cu seminte
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • usturoi 3 catei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ceapa:

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele peste ceapa si se dau la cuptor la foc iute cca. 15 minute, intorcandu-se pe fiecare parte. Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza peste carne. Se asezoneaza cu sare, piper si boia. Se toarna vinul peste amestecul de mai sus, usturoiul maruntit si se lasa la cuptor cca. 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet la cuptor, cu sunca afumata