Cotlet la cuptor cu piure de cartofi

de cocolina in Porc, 26 Apr 2012 | 5976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet afumat
  • 50ml vin alb
  • boia dulce
  • ulei masline
  • 3 catei usturoi
  • piper
  • sare
  • Pentru piure:
  • 6 cartofi mai mari
  • margarina
  • lapte
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet la cuptor cu piure de cartofi:

Cotletul se taie felii de 1 cm grosime si se condimenteaza cu boia dulce, piper si putina sare. Intr-o tava se pune putin ulei, se aseaza cotletul, se adauga 50ml vin, usturoiul taiat felii si se acopera cu folie de aluminiu. Se baga la cuptor la temperatura de 150 grade pentru 20 minute. Dupa ce au trecut 20 minute se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa circa 5-10 minute sa se rumeneasca putin.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se piseaza bine, se adauga margarina, lapte si putina sare dupa gust. Se amesteca si se serveste cald cu cotletul.

POFTA BUNA!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet la cuptor cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]