Covridog

de Criss in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 19675 vizualizari

 

O idee fantastica pentru micul dejun.Un altfel de hot-dog, 2in 1 :). Ideea e de la o simigerie din oras, care pe langa covrigi cu susan, mac, seminte si alte cele, mai fave si acesti "covridog", covricheese (cu cascaval, sunca, etc.).

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 bucati avem nevoie de:
  • -350 g faina
  • -20 g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -1 lingurita zahar
  • -150 ml apa
  • -2 linguri ulei
  • +
  • -8 bucati cremvursti din piept de pui
  • -1 galbenus de ou pentru uns
  • -putin cascaval ras
  • -seminte de in, susan, etc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Simplu ca buna ziua.

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat ca pentru paine, se imparte in 8 bucati egale, din fiecare bucata se face un sul care se aplatizeaza usor cu sucitorul, apoi se infaoara fiecare cremvurst cu acest aluat. Se ung deasupra cu galbenus de pu, se presara putin cascaval ras si seminte de in si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc.

Se servesc ca atare, cu un pahar de iaurt. Alex i-a mancat cu ketchup. (El mananca aproape orice cu ketchup. :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Impletite cu cabanos